Jakob Nørager

Hvem er Birkehøj VVS

Birkehøj VVS består af Jakob Mikael Nørager, 30 år. Jeg er uddannet VVS montør og energispecialist i 2013. I 2019 færdiggjorde jeg VVS installatør uddannelsen fra Erhvervsakademi Slagelse.

Birkehøj VVS ApS blev grundlagt i 2020 på Birkehøj i Atterup. Birkehøj er den slægtsgård, ejeren Jakob Nørager er opvokset på. I 2021-2022 har vi udvidet med 80 kvm. nybygget erhvervsmål, hvor Birkehøj VVS har kontor. Her er der mulighed for kundebesøg, afhentning af materialer m.m.

Birkehøj VVS er medlem af organisationen Tekniq, som er en arbejdsgiver- og erhvervsorganisation. Birkehøj VVS er desuden godkendt som autoriseret VVS installatør hos Sikkerhedsstyrelsen. Vi kører i hele Roskilde, Lejre og Holbæk kommune.

DIN SIKKERHED FOR KVALITETAutoriseret VVS installatør

HURTIG SERVICE
Hos Birkehøj VVS er det vigtigt at kunne levere en hurtig og målrettet service ved akutte behov, så du føler dig i de bedste hænder. Vores fornemmeste opgave er, at du som kunde, får det produkt vi har aftalt til den aftalte tid.
AUTORISERET ARBEJDE
Birkehøj VVS ApS er autoriseret VVS installatør og godkendt af Sikkerhedsstyrelsen. Ved hvert autorisationskrævende arbejde bliver der udført en detaljeret kvalitetssikring. Dette sikrer dig kvalitetsorienteret arbejde i form af korrekte materialer og løsninger.
DIN TRYGHED
Hos Birkehøj VVS lægger vi vægt på en tillidsfuld, empatisk og autentisk kommunikation, der gør VVS leverancen til en god oplevelse. Vi gør en stor ære i at levere kvalitetsorienteret og motiveret arbejde.
KVALITET
Hos Birkehøj VVS sørger vi altid for at udvikle og forbedre de områder vi beskæftiger os med, så vi altid leverer det bedste arbejde i højeste kvalitet. Vi har stor, bred erfaring og mange gode referencer.

Har du brug for akut hjælp?

Vi står klar 24/7, når du har brug for hurtig hjælp

Har du brug for akut hjælp?

Vi står klar 24/7, når du har brug for hurtig hjælp

Birkehøj VVS

Atterupvej 51, 4330 Hvalsø
CVR - 40945458

Åbningstider

Mandag – fredag kl. 07.00 – 16.00
Lørdag kl. 12.00 – 17.00
Søndag LUKKET

Vi er medlem og godkendt af

https://i0.wp.com/birkehojvvs.dk/wp-content/uploads/2021/02/tekniq-sikkerhedsstyrelsen-birkehoj-vvs.jpg?fit=800%2C166&ssl=1

Følg med på Facebook